Огромни кадрови проблеми има в Славия преди днешното домакинство на

...
Огромни кадрови проблеми има в Славия преди днешното домакинство на
Коментари Харесай

Сериозни проблеми пред Славия, белите останаха без отбор

Огромни кадрови проблеми има в Славия преди днешното домакинство на Етър.

Треньорът Златомир Загорчич няма да може да употребява някои от най-важните си играчи, като Георги Петков, Дарко Тасевски, Янис Карабельов, Радослав Кирилов, както и непрестанно контузените Ертан Томбак и Илиян Мицански. Наказан пък е титулярният ляв защитник Димитър Велковски.

„ Положението е доста тежко. Проблемите са големи, само че няма да се предаваме ", разяснява пред „ Меридиан Мач " Загорчич.

„ Етър е добър тим, който към момента не познава загубата през този сезон. Ще е мъчно, само че имаме момчета, с които да реализираме успеха и имам вяра, че ще вземем трите точки ", добави Загорчич.

В групата за мача е Андреа Христов. Той е мечтан от италианския Венеция и даже президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че е подготвен да го пусне отново на Ботуша. Поне за момента обаче трансфер няма. През миналата пролет Андреа Христов игра чартърен в Козенца.

До момента Славия има 4 точки от първите си 4 мача, пристигнали след победа над Витоша и реми с Черно море в абсурден мач на „ Тича ". „ Белите " паднаха от Локо (Пд) и ЦСКА.

В същото време нападателят на Етър Милчо Ангелов са завръща в тима за днешното посещение в столицата против Славия. Таранът до момента лекуваше травма, която получи по време на подготовката, и пропусна първите четири мача.

„ Ангелов към този момент влиза в темп и е в групата за мача ", удостовери старши треньорът Росен Кирилов.

Не е изключено той да се появи против някогашния си тим на върха на офанзивата вместо Фло Боджадж.

Националът Крум Стоянов също е на линия след излекувана травма, поради която пропусна мача с Ботев (Пд). Така съвсем всички в Етър са на линия, като ще отсъства единствено Яни Пехливанов, който се разболя преди самото потегляне на тима.

Двата отбора са съседи в класирането, а в последните години етърци взеха няколко победи на „ Овча купел ", само че са наясно, че ги чака доста здрав мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР