Огромната звезда в социалните мрежи Хасбула Магомедов е подписал петгодишен ...

Огромната звезда в социалните мрежи Хасбула Магомедов е подписал петгодишен

Интернет звездата Хасбула Магомедов подписа с UFC

Огромната звезда в обществените мрежи Хасбула Магомедов е подписал петгодишен контракт с UFC. Руснакът се трансформира в обещаваща фигура в октагона и завърза съществени връзки с президента на UFC Дейна Уайт и някогашния международен шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов.



ТитТок звездата, за който се счита, че е на 19, година, страда от генетично заболяване, което го кара да наподобява като дете и е спряло растежа му. Магомедов стана известен през 2021 година и постоянно е забелязван на огромни спортни събития, като UFC с удоволствие го приема на своите вечери. Руснакът бе сниман да поддържа Ислам Махачев при успеха му против Дан Хукър, само че в този момент очевидно влиза в UFC на професионална база.

Сензационният петгодишен контракт препоръчан му от Уайт не включва боеве в октагона за Магомедов, а промоционални отговорности съгласно репортера за ММА Игор Лазорин.

Хасбула, прочут като „ Мини Хабиб “ е обожаван от почитателите на спорта и ще впрегне своята войска от над 2 млн. фенове в обществените мрежи. Ще е забавно по какъв начин ще се развият връзките на Магомедов с Конър Макгрегър, с който от дълго време имат словестни борби в мрежата.

Източник: gong.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg