Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на

...
Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на
Коментари Харесай

Веселка от „Фермата“: Имам нов мъж, нов дом и нова работа

Огромна и вдъхновяваща смяна претърпя една от най-харесваните звезди на „ Фермата “ - Веселка Маринова, първата жена победител в историята на предаването, което напълно скоро още веднъж ще се завърне в тв ефира. Многодетната майка от село Борима прекатурна радикално персоналния си живот, остави зад тила си лишенията и тежкия физически труд, смени специалността си и построи нов дом.



„ Иска се доста храброст, с цел да направиш подобен преход. Израснах и прочувствено, и като персона “, признава Веселка в разгара на лятото, тъкмо преди дълго чакания нов сезон на „ Фермата “, който ще тръгне под мотото „ Мостът на времето “ с нови тествания и забавни участници.



Промяната за Веселка почнала преди година, откакто се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и почнала креативна работа – в този момент създава сувенири и бижута. Междувременно разкрила и любовта.



„ Имам нов мъж до себе си. Но не желая да описвам повече, тъй като съм се напатила от злословия по медиите. С някогашния ми брачен партньор успяхме да запазим положителни връзки, дори в този момент се разбираме по-добре, в сравнение с преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово “, споделя тя. Веселка не упреква никого за сложното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна.

„ Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един миг ориста ще му каже: „ Стига толкоз, ето ти в този момент и нещо хубаво! “, споделя с вяра и мъдрост тя пред Woman.bg.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР