Огромна дупка зейна в паважа на пловдивската улица Даме Груев

...
Огромна дупка зейна в паважа на пловдивската улица Даме Груев
Коментари Харесай

Огромна дупка зейна в Кючука СНИМКИ

Огромна дупка зейна в паважа на пловдивската улица " Даме Груев " в квартал " Кючук Париж ". За случая алармират обезпокоени жители.

Снимки от мястото демонстрират, че паветата са пропаднали и се е отворила голяма празнина, която е по средата на платното. Информация за обстановката се популяризира в мрежата от през вчерашния ден вечер. Днес край пропадането към този момент има ограждения.

Огромната дупка разсъни възприятието за комизъм на пловдивчани. Докато някои се тормозят да не стане случай, други винят за случилото се известната катерица от " Ледена ера ". Трети се тормозят някой техен съгражданин, излязъл за бира, да не изчезна в кратера.

Припомняме, че през уикенда различен " капан " се появи по улиците на града. Капак на шахта на ул. " Найчо Цанов " зейна рисково и представляваше опасност за водачи и пешеходци. След бърза интервенция на чиновници на Оперативна програма " Чистота " оборудването бе поправено.

Заради ремонтни действия е затворен сектора на ул. " Даме Груев ", който се намира от бул. " Македония " до диспансера за кожни заболявания.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР