Огромен украински транспортен самолет кацна току-що на летището край бургаския

...
Огромен украински транспортен самолет кацна току-що на летището край бургаския
Коментари Харесай

ВИДЕО Украински транспортен Ан-124 "Руслан" кацна на летището в Бургас, полетът не фигурира във Flightradar

Огромен украински транспортен аероплан кацна преди малко на летището край бургаския кв. Сарафово , оповестява Аеропланът е прелетял преди към 20 минути над жк. " Славейков " и е стреснал стотици бургазлии поради шума, който издават четирите му мотора.

Става въпрос за превозвач Антонов (Ан-124) " Руслан ", който е " дребното братче " на заличавания в началните дни на войната в Украйна Ан-224 " Мрия ", който беше единична численост и държеше върха за максимален аероплан в Книгата на Гинес.

Сега този връх се държи от вида аероплан, прелетял доскоро над Бургас и кацна л на летището. Неясно остава какво прави Ан-ът в Бургас. Полетът не е регистриран в уеб страницата за следене Flightradar и не попада в описите на идващи и заминаващи.

Това всъщнлст е третият път за тази седмица, в който самолетът е видян и чут в небето над Бургас.

По-рано през днешния ден министър председателят Кирил Петков, евентуално поради безапелационната позиция на Корнелия Нинова, съобщи, че България няма да изнася оръжия за Украйна. В началото на седмицата, след среща с президента Володимир Зеленски в Киев, водачите се договориха, че страната ни ще ремонтира развалените танкове на Украйна.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР