Огромен интерес предизвика новото уеб риалити InstaQueen, като първият епизод

...
Огромен интерес предизвика новото уеб риалити InstaQueen, като първият епизод
Коментари Харесай

Рекорден брой гледания за ден събра премиерния епизод на InstaQueen

Огромен интерес провокира новото уеб риалити InstaQueen, като първият епизод на шоуто за броени часове събра близо 100 000 гледания във Vbox7.com. Второто предизвикателство пред кандидатките за короната в InstaQueen - Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава, е изкусително селфи с обръщение. Коя от окуражените за победа млади дами ще се оправи най-добре със задачата и ще се приближи до фантазията си да стане едно от най-следваните девойки в България, гледайте в новия епизод.

Във втората серия водещата на блестящия уеб план Мегз предизвиква претендентките за InstaQueen да се опознаят и с изключение на съпернички за короната, да станат опора една за друга. След разпределянето по двойки, надарената дизайнерка среща кандидат-ангелите с ментора им в новото предизвикателство – известния фотограф Георги Малев.

От опитния експерт, младите хубавици ще научат, че положителният кадър, подобаващата поза и светлина не са единствените детайли за сполучливото селфи. Какво би трябвало да бъде посланието на един същински ангел на Мегз и кой е спечелилият във второто предизвикателство от академията за хубост? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия епизод на блестящото риалити InstaQueen първо във Vbox7.com.

Не пропускайте и третия епизод на продукцията този петък, когато Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава ще схванат какъв брой значима е максимата „ здрав дух в крепко тяло “ за съвършената визия. Полезни препоръки за здравословното хранене и отличната форма ще им даде фитнесмоделът Биляна Йотовска, а неразделно до нея за представянето на девойките ще наблюдават водещата Мегз и моделът Бояна Маринова.

Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в Instagram и Фейсбук.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7. Следете настоящата информация за шоуто в Instagram и Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР