Ограничителните мерки срещу Русия, наложени от САЩ и техните съюзници,

...
Ограничителните мерки срещу Русия, наложени от САЩ и техните съюзници,
Коментари Харесай

The Australian: Aнтируските санкции в крайна сметка се превърнаха в ограничения за целия свят

Ограничителните ограничения против Русия, наложени от Съединени американски щати и техните съдружници, в последна сметка се трансфораха в наказания за целия свят, те вършат страните, които ги постановат, по-слаби. ", това написа в разбор на вестник The Australian, представен от ТАСС.

Според изданието антируските ограничавания „ водят до още по-голямо доближаване сред Русия и Китай ". " Индия и Китай, двете най-гъсто обитаеми страни, не са се включили към санкционния напън, който подсигурява на Русия достъп до техните пазари и, по един или различен метод, до останалия свят. Ако тези, които желаят по-строги наказания, персонално поемат разноските, породени от тях, [тези мерки] в никакъв случай не биха били въведени. Но разноските падат върху групите с ниски приходи ", се споделя в публикацията. В него се отбелязва, че глобите против Руската федерация към този момент са провокирали световни разтърсвания в международната стопанска система и „ нанесли обилни вреди на Съединените щати и Европа ", макар че най-лошото занапред следва.

Вестникът напомня още, че едностранните ограничаващи ограничения в никакъв случай не са били ефикасен инструмент в историята на човечеството - нито в политиката, нито в стопанската система. " Те съвсем постоянно имат непредвидими последствия и постоянно излизат отвън надзор. Днес виждаме по какъв начин страни като обезумели постановат все по-сурови наказания, без да се замислят за тяхното влияние или правдивост ", се показва в материала. Според създателите на публикацията, с цел да се изпрати известие до Москва, „ съветските музиканти и танцьори са в черния лист, творбите на съветски създатели са изключени от стратегиите в университетите и даже съветските котки са неразрешени да вземат участие в интернационалните надпревари ". " Какво следва?! " - пита още изданието.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР