Ограничение, наложено от Левски, предизвика вълнение сред привържениците на клуба.

...
Ограничение, наложено от Левски, предизвика вълнение сред привържениците на клуба.
Коментари Харесай

Без знамена и тъпани: как забрана предизвика вълнения сред феновете на "Левски"

Ограничение, наложено от " Левски ", провокира неспокойствие измежду последователите на клуба. Сините оповестиха, че от мача с " Дунав " в четвъртък ще има нови правила за влизане в бранш А на стадион " Георги Аспарухов ".

" На формалната естрада няма да бъдат допускани флагове, тъпани, мегафони, пиротехнически произведения и други предмети, предполагащи организирането на хореография ", написа в уеб страницата на клуба,

" Очакваме ви с шалове в ръка и облечени в обичаните си клубни продукти, с цел да подкрепим дружно сините. Само " Левски ", се споделя още в късото известие.

От пресслужбата на " Левски " обявиха сбито пред " Дневник ": " Такова е решението на клуба ". На въпрос за какво е взето и има ли общо с спора сред фенски организации, отговорът беше: " Не, никога ".



В бранш А на " Георги Аспарухов " се събират по-крайни почитатели, обединени зад знамето на " Ултрас Левски ". Те са в спор с почитателите от Националния клуб на последователите (НКП) и авторитетната " София Запад ", посещаващи обичайна фенска естрада за сините - бранш Б.

Ще се оправят ли Васил Божков и " Левски " с войната сред почитателите

Разделението носи огромни провокации както за клуба, по този начин и за тимовете, на които " Левски " гостува, поради организацията на дуелите.

Още през февруари - преди промяната на собствеността в клуба, беше въведен устав за вътрешния ред при домакинските мачове. Сред наредбите, да вземем за пример, по оградата не може да се закачват флагове.

В правилника се показва, че провинили се почитатели могат да бъдат извеждани отвън стадиона от охранителната компания, а след това с решение на изпълнителния шеф на клуба могат да издавани забрани за навестяване на домакинските срещи.

 Така изглеждаше частта от бранш А към знамето
© LAP.BG

Така изглеждаше частта от бранш А към знамето " Ултрас Левски " в мача с " Арда "

Още при семейството с " Арда " (2:1) направи усещане, че на оградата на бранш А няма флагове.

Преди дни от НКП трансферираха топката към клуба, като обявиха, че към момента нямат отговор от управлението на оферти, свързани с почитателите. Говорителят на организацията Степан Хиндлиян съобщи, че разделянето на публиката на " Левски " е голям проблем.

" А още по-голям проблем е, че това е целеустремен и добре ръководен развой ", сподели той, без да навлиза в елементи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР