Ограничаване на правомощията на ЕС и засилване на ролята на

...
Ограничаване на правомощията на ЕС и засилване на ролята на
Коментари Харесай

Лидери на крайнодесни партии се събраха на конференция в Прага

Ограничаване на пълномощията на Европейски Съюз и усилване на ролята на страната - към тази концепция се сплотиха водачите на крайнидесните обединения на Стария континент. Освен конферецния в Прага, програмата им включваше и митинг против " диктата на Европейския съюз ". Следват детайлностите.

В Прага се събраха Марин Льо Пен водач на френския Национален общ брой, Герт Вилдерс от холандската Партия на свободата и Томио Окамура, който управлява локалната Свобода и директна народна власт. Те упорстват за по-малко власт в Брюксел и усилване на смисъла и ползите на обособените страни. Крайнодестните си дадоха среща за откриването на акцията за евроизборите на Свобода и директна народна власт. Искаме да запазаим общия пазар и свободата на придвижване на жители и артикули, само че желаеме законодателство, съобразено с резултатите от националните избори, сподели Окамура.
Томио Окамура, водач на Свобода и директна народна власт: Искаме да променим Европейското съдействие сред суверенни и свободни страни. Ще гласоподавам за излизането на страната ни от евросъюза, тъй като съществуването му в настоящия вид би трябвало да спре. Не имам вяра, че може да се реформира.  © БГНЕС
Според Герт Вилдерс Европейски Съюз желае да унищожи националните идентичности на страните.
Герт Вилдерс, водач на Партия на свободата: Европейският съюз, подобен какъвто ние го виждаме, е недемократичен. Той в никакъв случай няма бъде кадърен да отбрани нашите национални ползи. Той пази ползите единствено на Брюксел и на европейския хайлайф.
За Марин Льо Пен един от сериозните проблеми е имиграцията.
Марин Льо Пен: Ислязмизмът и глобализмът заплашват нациите. Те са застрашени от имиграцията, която е всеобща, проведена, а в този момент и финансирана от Европейския съюз.
Поради неспособност да взе участие, водачът на италианската Северна Лига и министър на вътрешните работи на Италия - Матео Салвини, изпрати видеопослание на форума. Последните социологически данни демонстрират, че крайнодесните, антиевпрпейски партии, евентуално ще бъдат втората по величина група в новия Екологичен потенциал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР