Огнян Ценков посрещна десетте медалисти от Спортен клуб „Бъдин-ММА” и

...
Огнян Ценков посрещна десетте медалисти от Спортен клуб „Бъдин-ММА” и
Коментари Харесай

Огнян Ценков награди спортисти, донесли много медали за Видин

Огнян Ценков посрещна десетте медалисти от Спортен клуб „ Бъдин-ММА” и техния треньор Любомир Гешев, с цел да ги поздрави за отличното показване на Републиканското състезание в гр. Шумен .
„ Само преди към две седмици посетих една от тренировките на клуба в Спортната зала, с цел да се срещна с изискванията и да се срещна със състезателите. Видях едни стимулирани младежи, които се образоват под вещото управление на своите опитни треньори. Успехът, който постигнахте, е триумф за целия състезателен клуб. Адмирации за това! Продължавайте напред и бъдете спечелили “ – сподели кметът.

След това той връчи почетен плакет на Община Видин на треньора на клуба и награди спортистите, завоювали влиятелните оценки, с самостоятелни грамоти. Видинчаните се върнаха от надпреварата с 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала . Един от носителите на златен орден - Иван Иванов, е студент във филиала на Русенския университет „ Ангел Кънчев “ в нашия град. В тази връзка Огнян Ценков съобщи: „ Това е доказателство, че спортът може сполучливо да се съчетава с учението “. Той осведоми, че сега се ремонтира покрива на Спортната зала, в която се обитава и клуб „ Бъдин-ММА “, а желанието е да бъде изработен и вътрешен ремонт. По този метод Общината ще способства за основаването на по-добри условия за тренировки на видинските деца и младежи.
Любомир Гешев показа, че сега няколко момчета от клуба се приготвят интензивно за Олимпиадата в Катар, която ще се организира следващата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР