Огнестрелните оръжия най-вероятно ще останат в миналото на YouTube, след

...
Огнестрелните оръжия най-вероятно ще останат в миналото на YouTube, след
Коментари Харесай

YouTube забранява продажбата на оръжия и аксесоари за тях



Огнестрелните оръжия най-вероятно ще останат в предишното на YouTube, откакто притежаваната от Гугъл марка обнови политиката си за наличие. Видеата в известната мрежа към този момент не могат да продават оръжия и аксесоари посредством " директна продажба ", а също по този начин не могат да съдържат линкове към уеб сайтове, които продават огнестрелни оръжия и аксесоари. От наличието на YouTube също ще отсъстват материали, които образоват потребителите по какъв начин да произведат оръжия и свързани с тях предмети - като пълнители и заглушители.

Това не е първата стъпка на YouTube в тази посока - мрежата забрани видеоматериали, които демонстрират разнообразни модификации на огнестрелни оръжия след миналогодишната трагична пукотевица в Лас Вегас. Според Motherboard, YouTube към този момент са премахнали някои от тези материали, което е провокирало неодобрение измежду оръжейните влогъри.

" Ние оценяваме загрижеността и дефинирането на граници, само че тези нови правила бяха въведени без да бъдат извършени диалози с нас и нямаше интервал на акомодация ", написа влогърът Йорг Справе. " Много канали, които са отдадени на оръжията ще изгубят съвсем цялото си наличие ни на процедура ще престанат да съществуват. Би трябвало да им бъде даден късмет да почистят материалите си преди възбраната да влезе в действие ".
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР