ОФК "Локомотив" /Мездра/ приема този уикенд ОФК "Академик" /Свищов/ в

...
ОФК "Локомотив" /Мездра/ приема този уикенд ОФК "Академик" /Свищов/ в
Коментари Харесай

ОФК Локомотив /Мездра/ обяви вход свободен за домакинството с ОФК Академик /Свищов/

ОФК "Локомотив " /Мездра/ приема този уикенд ОФК "Академик " /Свищов/ в среща от третия кръг на шампионата по футбол в Северозападната Трета лига. Двубоят сред деветия и осмия в крайното класиране през предишния сезон е в неделя, 23 август, от 18 часа на градския стадион. Както и в предходното домакинство, входът за фенове е свободен.
Мачът ще бъде управителен от съдийска бригада: основен рефер - Венислав Живков от Монтана, с асистенти - Даниел Цолов от Монтана и Денис Христов от Плевен, 4-ти арбитър е Ивайло Благоев от Плевен, а пратеник на БФС - Радой Христов от Монтана.
През есенния дял от миналогодишния шампионат „ железничарите “ победиха като посетители „ студентите “ с 1:3 (голмайстори: Валдемар Стоянов от дузпа и Антонио Йорданов - 2), а напролет двата тима не играха между тях, защото заради пандемията от COVID-19 шампионатите в третото равнище на българския футбол бяха прекъснати.
В първия кръг от новия сезон ОФК "Локомотив " отстъпи като хазаин пред ОФК "Павликени " с 0:1, а във втория трябваше да гостува на "Левски 2020 " /Лом/, само че по молба на клуба от крайдунавския град дуелът беше отсрочен. От своя страна ОФК "Академик " загуби на старта на шампионата в Славяново от локалния "Вихър " с 4:1, а във втория кръг победи вкъщи "Янтра " /Полски Тръмбеш/ с 3:0.
Междувременно тази седмица ОФК "Локомотив " /Мездра/ картотекира в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново още един футболист. Това е 25-годишният Антонио Абаджиев, който играе като централен бранител или отбранителен халф. Той е ученик на школата нa "Септември " /София/, като за последно е обличал екипа на "Сливнишки воин " /Сливница/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР