ОФК Локомотив (Мездра) получи като дарение от Българския футболен съюз

...
ОФК Локомотив (Мездра) получи като дарение от Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Три аматьорски клуба получиха помощ от БФС

ОФК Локомотив (Мездра) получи като подаяние от Българския футболен съюз (БФС) комплект принадлежности за учебно-тренировъчна активност за потребностите на детско-юношеската школа на клуба. Комплектът включва тактическа треньорска дъска, балансови дъски за извършения, жалони, конуси, обръчи, трудности, подготвителна стълба за сръчност, кръгове (обръчи) за съгласуваност, ластици и шапки.

Дарението е предоставено по Програма на БФС за оказване на помощ към аматьорските футболни клубове за справяне с следствията от пандемията от COVID-19.

Пособията връчи ръководителят на Областни съвет на БФС - Враца Милен Бельов. Получи ги ръководителят на Управителния съвет на ОФК Локомотив Цанко Цанев, който благодари на футболния съюз за оказаната поддръжка.

Освен новите учебно-тренировъчни принадлежности, до края на годината БФС ще преведе на мездренския клуб и 2000 лв. за подкрепяне на неговата спортна активност.

Наред с ОФК Локомотив (Мездра), подготвителни комплекти и финансова помощ в същия размер ще получат още два аматьорски клуба от врачанско - ОФК Първа атомна (Козлодуй) и ФК Монолит (Бяла Слатина).

По предложение на Милен Бельов пет футболни митове на ПФК Ботев (Враца), които имат мачове за националния тим - Кирил Райков, Валентин Малджански, Валери Цветанов, Илия Вълов и Илия Войнов, ще получат от БФС по 200 лв. и коледни дарове.
 Клуб от Трета лига се оплака, няма средства в касата
Клуб от Трета лига се оплака, няма средства в касата

Футболисти и треньори имат да получават по 2 заплати и 2 награди преди идните коледни и новогодишни празници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР