ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка за пролетния полусезон с нов

...
ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка за пролетния полусезон с нов
Коментари Харесай

Пловдивчанин от Ботев пое подготовката на ОФК Левски-Карл...

ОФК „ Левски Карлово “ стартира подготовка за пролетния полусезон с нов старши треньор – Николай Домакинов от Пловдив, някогашен футболист на „ Ботев “ /Пд/. Преди началото на подготвителната активност на 17 януари, Управителният съвет на клуба се срещна с футболистите и им сложи задачите и дилемите за идния полусезон.

Членът на УС и отговорник за представителния тим – Веселин Божков, приветства футболистите от името на президента на клуба доктор Емил Кабаиванов и им пожела здраве, сполучлива учебно-тренировъчна и спортно-състезателна активност. По традиция, талисманът на тима Христо Обрейков (Чарли) плисна менче с вода за шанс.

С тима се разделиха футболистите Антон Огнянов, Веселин Бакърджиев, Георги Ставрев, Георги Славчев, Антоан Василев. Ръководството на клуба им благодари за досегашната работа и им пожела триумфи в новите клубове.

Новопривлечени футболисти в тима са вратарят Диян Вълков /от ФК „ Левски “ Лом/, Стоян Славков /от ФК „ Севлиево “/ и Ерай Карадайъ /от „ Левски “ Крумовград/. До края на подготовката, в ОФК „ Левски Карлово “ се чака да дойдат и други състезатели.

Свързани вести Пловдивчанинът Данаил Бачков поема ОФК „ Левски – Карлово “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР