Официално становище от името на Лидл България във връзка с

...
Официално становище от името на Лидл България във връзка с
Коментари Харесай

Лидл несъгласни с публикацията за черешите

 Официално мнение от името на " Лидл България " по отношение на оповестено известие на Националната асоциация за отбрана на потребителите:

Във връзка с обява от 9 юни 2021 година, бихме желали изрично да изразим несъгласието си с посочените в материала изказвания. Във всички наши обекти постоянно напълно ясно и правилно са обозначени продуктите, техните цени и генезис.

В съответния случай, в обявата неопределено е посочено, че под цената от 2.99 лева стоят касети с череши, защото там са сложени пакетирани череши в опаковки от по 500 грама, както напълно правилно е посочено на ценовата табела. Касетите с череши са сложени под прилежащата бяла табела, където съгласно всички правила на веригата, още веднъж напълно правилно, е посочена цена на кг от 5.99 лева

" Лидл България " постоянно подхожда намерено, транспарантно и с отговорност към своите консуматори, както и спомага на всички институции при възможна инспекция за изясняване на разнообразни проблеми. Паралелно с това, при всеки подаден към компанията сигнал, правим и спомагателни вътрешни инспекции и можем безусловно отговорно да заявим, че постоянно подхващаме всички нужни дейности за отбрана на ползите на нашите консуматори.

Затова изрично не бихме се съгласили с обвиняванията във Вашата обява и имаме вяра, че няма да въвеждате в подвеждане Вашите читатели и ще отразите действителните обстоятелства ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР