Официално приключи второто издание на ESG академията на Стопанския факултет

...
Официално приключи второто издание на ESG академията на Стопанския факултет
Коментари Харесай

Успешно приключи второто издание на съвместната ESG академия на Стопанския факултет и БАКСОС

Официално завърши второто издание на ESG академията на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ и БАКСОС (Българска асоциация на КСО специалистите), в което се включиха 21 участници.
 301133235_806076963904469_2989918906190170431_n
Темите, които бяха наранени по време на Академията, са:
ESG управление;Екологичен дирек на резистентност. Зелена и кръгова икономика;Социален дирек на устойчивост;Устойчиви финанси;ESG отчетност;Енергийна и климатична политика;Адаптация и резистентност към климата.  300569348_3171356816512084_198794686415446313_n
Участниците в ESG Академията споделиха:

„ В България тематиката не е толкоз позната измежду нашите клиенти. Идеята като се записах беше да навляза повече в тематиката, да можем да създаваме нови артикули, и освен от работна позиция. Впоследствие започнах да се оприличавам и персонално в идеята, която е много забавна “.

„ Участието ми в Академията е персонално моя концепция, не е обвързано с моя шеф. Моят персонален път в ESG потегли от тясната пътека на нормативното противоречие и неслучайно я назовавам „ тясна “. Много съм признателна и въодушевена от образованието, тъй като съумях да извървя и да разширя пътеката персонално за себе си с доста по-голямата тематика по какъв начин като общество, а освен като стопанска система, сътворяваме стойност, по какъв начин произвеждаме богатства, какво е тяхното значение за дълготраен триумф “.

„ Благодаря на мениджмънта на банката, на вас! Не си представях, че по този начин ще се получи образованието, признавам си. Доволна съм! Началото се слага в този момент, зависи от крачките и скоростта, с която ще се извървят, просто би трябвало неизменност и мисъл в тази посока. Полезно е за мен, практикувам корпоративно финансиране, на база всевъзможни нормативи вършим артикули в тази посока. Ще продължаваме да се отнасяме с по-голямо внимание към клиентите, по различен метод гледаме и ще продължим да гледаме, обучавайки се в тази посока “.

„ Не бях се задълбочавала във значимостта на всичко, с което ни запознахте. Покрай забързания живот и ангажименти… А като се замислиш какъв брой значимо и животоопределящо е това, което научихме! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР