Официално от прокуратурата:Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се

...
Официално от прокуратурата:Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се
Коментари Харесай

Антон Малаков е задържаният за убийството в Пловдив


Официално от прокуратурата:

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се правят дейни процесуално-следствени дейности по следено досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране на 87-годишен мъж, осъществено на 23.02.2021 година в Пловдив  – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. 

На 23 февруари 2021 година непосредствен на потърпевшия Г.М., на 87 година, направил няколко опита да се свърже по телефона с него. На позвъняванията отговарял синът му - А.М., на 53 година, който твърдял, че татко му не се чувствал добре. Това тормозило близкия на Г.М. и той посетил жилището в централната част на Пловдив, в което бащата и синът живеели. 

Там заварил вратата отворена и разкрил 87-годишния потърпевш мъж да лежи в безпомощно положение, с забележими пострадвания, включително в региона на главата. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски чиновници и екип на Центъра за незабавна здравна помощ. 

Пострадалият бил откаран в лечебно заведение, където макар оказаната му здравна помощ, умрял. В резултат на извършените от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив незабавни оперативно – издирвателни мероприятия и дейности по следствието, като възможен причинител на закононарушението е бил открит – 53-годишният А.М. Същата вечер той е настанен в Център за психологично здраве в Пловдив.   

До момента са осъществени огледи на местопрестъпление, приобщаване на материални доказателства, разпити на очевидци. Назначени са съдебномедицински и психиатрична експертизи и други. Разследването по случая, включително за определяне на настоящото психическо положение на сина на потърпевшия, продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР