Официално беше обявен новия сюжет на бъдещите епизоди на Междузвездни

...
Официално беше обявен новия сюжет на бъдещите епизоди на Междузвездни
Коментари Харесай

Няма край с филмите и сериалите за Междузвездни войни

Официално беше разгласен новия сюжет на бъдещите епизоди на " Междузвездни войни ", оповестява английският вестник The Independent, представен от БГНЕС.
Събитията в идващите епизоди ще се случват 300 години преди тези в " Невидима опасност ". Новият научно приказен сериал ще се споделя " The High Republic ".
" Ние сме доста удовлетворени да предложим такава богата на събития ера на нашите създатели. Ще забележим джедаите в разцвета им ", съобщи Катлийн Кенеди, президент на " Лукасфилм ".
Официалният уебсайт на " Междузвездни войни " оповести, че този интервал не се припокрива с към този момент снимани филми, което дава на основателите и техните сътрудници доста място да пишат истории с нови завършения и истински герои. Заснемането на новите епизоди ще стартира скоро, гласи известието.
Тази информация стана причина за появяването на клюки за бъдещето на франчайза и на видеоигрите, както и за новата кино трилогия.
Следващите три кино лентата " Междузвездни войни " ще бъдат режисирани от Райън Джонсън, който режисира " Последните джедаи ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР