Официалният водещ на мачовете на националния отбор по волейбол, председател

...
Официалният водещ на мачовете на националния отбор по волейбол, председател
Коментари Харесай

Гласът на волейбола се оплака от полицейско насилие


Официалният водещ на мачовете на националния тим по волейбол, ръководител на Общинския съвет в Дряново и президент на локалния футболен Локомотив Тодор Георгиев, прочут като диджей Теди Джорджо, се оплака, че е станал жертва на полицейско принуждение.

Прокуратурата в Добрич образува досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета. Разследването потегли, откакто Тодор Георгиев се оплака обществено, че е обичай в локално полицейско ръководство. Според медицинските свидетелства, той е с комоцио и голям брой пострадвания по тялото, в това число счупени ребра, съобщи NOVA.

Теди Джорджо отива в полицията в Добрич в неделя към 04:00 сутринта, с цел да се осведоми за свои познати, арестувани при сборичкване в заведение, където той е бил водещ. Твърди, че малко по-късно той също е арестуван принудително от служителите на реда и то пред очевидци. Твърди също, че е обичай с бухалка.

Диджеят е настанен в болница „ Света Анна ” във Варна. От прокуратурата в Добрич са образували досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета от длъжностно лице. Привлечени обвинени към този момент няма.

Теди Джорджо си е направил проучване за съществуване на алкохол и наркотични субстанции, които съгласно него ще покажат негативен резултат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР