Официалният вносител на Volvo в България- , представи официално 100%

...
Официалният вносител на Volvo в България- , представи официално 100%
Коментари Харесай

Премиера за 100% електрическото Volvo XC40 Recharge в България

Официалният вносител на Volvo в България- , показа публично 100% електрическата версия Recharge на второто си най-продавано пазарно предложение в международен мащаб- XC40.

Volvo XC40 Recharge e първата напълно електрическа кола на марката и с нея компанията сложи началото на напълно нова линия 100% електрически и електрифицирани (plug-in) зареждаеми коли.

Както подсказва името на XC40 Recharge, електрическият автомобил е създаден въз основата на хитовия за компанията модел , като колата идва със характерно, само че по никакъв метод ненамаляващо интериорния шир спрямо останалите си модификации, модифицирано купе за реализирането на концепцията за основаването на един от най-безопасните коли в света, както и напълно електрическа задвижваща система.



XC40 Recharge дава обещание впечатляващи параметри- свободен пробег от над 400 километра (WLTP стандарт на замерване) и мощ на задвижващата система от 408 конски сили, като 80% заряд на батерията на автомобила могат да бъдат достигнати единствено за 40 минути при съществуване на станция за бързо зареждане.

Volvo XC40 Recharge дебютира и с пилотна за марката бордова инфо-комуникационна система, създадена взаимно с Гугъл, която предлага интегрирани решения и услуги, включително Гугъл Maps, Гугъл Assistant и Гугъл Play Store, както и актуализация по въздуха.

XC40 Recharge стъпва в България на цена от 98 800 лв. с Данък добавена стойност (за равнището на съоръжение P6, 231 конски сили), като в нея са включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ гратис регулярен сервиз и обикновено износващи се консумативи.

Освен с познатите финансов и опетативен лизинг, автомобилът ще може да бъде финансиран и със относително нова за България форма на абонамент, който включва наем на автомобила, сервиз, зимни гуми, Гражданско отделение и други детайли, съгласно желанията на клиентите, а лизингът се обезпечава от Мото-Пфое Лизинг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР