Официалният вносител на Mercedes-Benz у нас Силвър Стар направи дигитално

...
Официалният вносител на Mercedes-Benz у нас Силвър Стар направи дигитално
Коментари Харесай

Премиум автомобили в БГ: Само Mercedes с ръст на продажбите у нас през 2020-а

Официалният вносител на Mercedes-Benz у нас Силвър Стар направи цифрово показване за медиите, на което регистрира постигнатото през сложната 2020 година. Това, което прави усещане от изнесените данни е, че макар рестриктивните мерки от пандемията, през миналата година Mercedes-ите у нас не престават да се радват на съществено търсене.

При това останалите две немски марки от премиум сегмента бележат значителен спад, а Силвър Стар регистрира растеж от 2%. Първата позиция по продажби в премиум сегмента обаче към момента се държи от BMW, само че Mercedes е компактно по петите ѝ. Третото място е за Audi. През 2021 година вносителят залага на още по-силни резултати, като главният коз ще е новата C-Klasse, която ще се появи у нас напролет на годината.
 Премиум коли в БГ: Само Mercedes с растеж на продажбите у нас през 2020-а

Що се отнася до миналата сполучлива година за Mercedes-Benz и по-конкретно за пазара на нови Mercedes-и в България, то е забавен факт, че най-продаваните модели на марката през миналата година у нас са GLE и GLS. Именно на тези два модела се падат 40% от продажбите на марката в България през 2020 година.

Предстои навлизането и на електрифицирани Mercedes-и у нас. Първият електрически Mercedes е новата V-Klasse. Предстои появяването в България на моделите EQC, EQA и най-дългоочакваният EQS. Той ще се появи у нас през есента на годината. От Силвър Стар обявиха, че електрическите автомобили ще се характеризират със същото чудесно качество и сервизиране, както и общоприетите коли на марката с ДВГ.
 Премиум коли в БГ: Само Mercedes с растеж на продажбите у нас през 2020-а

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР