Официалният вносител на Audi в България- Порше БГ, организира специално събитие Drive

...
Официалният вносител на Audi в България-
Порше БГ, организира специално събитие
Drive
Коментари Харесай

Порше БГ с поглед към актуалната гама на Audi и акцент върху новото A3

Официалният вносител на Audi в България- Порше БГ, провежда особено събитие Drive Forward, благодарение на което демонстрира актуалните новости в моделното портфолио на марката, включително и изцяло новото и премиерно за страната ни поколение на компактното A3 Sportback.

Основната оригиналност при Audi сега е именно напълно новото потомство на компактното A3 във версията му Sportback. Четвъртата генерация на модела отбелязва дебюта си в страната с изцяло нов и по-агресивен дизайн, нови системи за дейна и пасивна сигурност, нови решения за повишение на комфорта и свързаността, както и с ефикасна гама задвижващи елементи.

Интериотът на автомобила предлага просторна конюнктура, изпълнена в типични за марката стилистични решения, но в композиция с съвременни решения за обезпечаване на мултимедийните и инфо-комуникационни потребности на лидера и неговите спътници. В стандарното оборудване на автомобила е включена бордова система от ново потомство с 10.1-инчов екран, а при предпочитание от страна на клиентите тя може да бъде надградена с 12.3-инчов Audi Virtual Cockpit Plus и прожекционен head-up екран.

По отношение на задвижването, новото идва с избор между три бензинови- 30 TFSI (1.0 литра, 110 конски сили), 35 TFSI (1.5 литра, 150 конски сили) и 35 TFSI MHEV (48 v хибрид, 150 конски сили), и две дизелови версии- 30 TDI (2.0 литра, 116 конски сили) и 35 TDI (2.0 литра, 150 конски сили). В замисимост от версията, клиентите могат да разчитат на 6-степнна мепанична или 7-степенна автоматизирана S Tronic.

Отново според от предпочитанията си и желанията си персонализация, клиентите на новото A3 могат да разчитат на пакет S Line със спортни седалки, пакет за косвено осветяване на интериора с избор сред 30 цвята и допълнителни светлинни индикации. От Audi акцентират върху това, че 89% от текстилните тапицерии налични при модела са произведени от рециклирани пластмасови бутилки.

По отношение на сигурността на пътя, новото Audi A3 Sportback общоприетоо е оборудвано с диодни предни фарове и дневни светлини, които могат да бъдат поръчани и във вариант Matrix LED за още по-добра и интелигентна осветеност на пътя.

В взаимозависимост от равнището на осъществяване, новото A3 Sportback може да бъде оборудвано със система за отбягване на удар с превозно средство начело, помощник за смяна на ленти, паркинг помощник, система за предизвестие при несъзнателно напускане на пътното платно и други.

За най-взискателните и търсещи върховата динамика на пътя, единствено преди два дни от Audi анонсираха и спортната версия на новото A3, която е разработена както за версията Sportback, така и за седана.

Audi подчертава върху топ предложенията си Q7 50 TDI quattro, A8 60 TDI quattro, SQ8 и схваща се изцяло електрическия пионерен за марката SUV модел e-tron, както и върху A5 и Q3 с техните надлежно 40 TDI quattro и 40 TFSI quattro модификации.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР