Официалният сайт на ЦСКА поздрави двама рожденици. Това са боксьорът

...
Официалният сайт на ЦСКА поздрави двама рожденици. Това са боксьорът
Коментари Харесай

ЦСКА честити рождените дни на Ицо Янев и Кубрат Пулев

Официалният уебсайт на ЦСКА поздрави двама рожденици. Това са боксьорът Кубрат Пулев и някогашният футболист Христо Янев, които надлежно стават през днешния ден на 39 и 41 години.

Кобрата беше поздравен и от българската федерация по бокс. Ицо пък получи честитка и от уеб страницата на БФС.

Публикуваме честитките без редакторска интервенция:

Армейци,

през днешния ден най-хубавият български професионален боксьор, който е ученик на ЦСКА - Кубрат Пулев, чества своя 39-и рожден ден.

Той стартира боксовата си кариера на 13-годишна възраст в ЦСКА, като преди този момент е упражнявал футбол. През 1998 година е притеглен в националния тим на България, откакто зад тила си към този момент има доста оценки от детски и младежки надпревари. През 2002 година Кубрат печели първото си огромно отличие - Купа „ Странджа ". През 2005 завоюва бронзов орден от Световното състезание в Китай, а през 2006 - и от Европейското в Пловдив. Участва и на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 година и няколко месеца по-късно става европейски първенец в Ливърпул в категория над 91 кг.

От 2009 година Кубрат Пулев е професионален боксьор. До момента Кобрата, както е прочут той, има изиграни 29 мача на професионалния кръг, като е спечелил 28 от тях (14 с нокаут) и е позволил единствено 1 загуба.

Пожелаваме на Кубрат Пулев здраве, благополучие, шанс и още доста триумфи!

Армейци,

през днешния ден някогашният футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев чества своя 41-и рожден ден.

Той има 148 мача с алената фланелка, в които означи 54 гола, както и 8 мача и 3 гола за националния тим на България. Христо Янев става първенец на страната с ЦСКА през 2003 и 2005 година. Той е Футболист номер 1 на ЦСКА за 2005 година.

През 2015 година става старши треньор на мъжкия тим. Янев изведе отбора до трофея в шампионата за Купата на България през 2016. В началото на сезон 2016/2017 година той напусна клуба. През януари 2018 се завърна в отбора като скаут към мъжкия тим. На 1 май 2018 година беше назначен за старши треньор на ЦСКА и води армейците до края на сезона.

Пожелаваме на Христо Янев здраве, благополучие, триумфи и доста шанс!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР