Официалният сайт на Левски публикува обръщение до феновете на тима

...
Официалният сайт на Левски публикува обръщение до феновете на тима
Коментари Харесай

Левски: Отборът на народа е бил единственият начин да се противопоставиш на комунистическия режим и така до ден днешен

Официалният уебсайт на Левски разгласява послание до почитателите на отбора

Знаем, че изминаха задоволително години от последната купа или Купа на България. Знаем също по този начин, че не трофеите са били водещи в историята на Левски, а концепцията – „ Левски “.

" Левски значи независимост " е не просто рефрен. Това е идеология, мислене и идея, от самото основаване на клуба, кръстен на Апостола на Свободата. През смутните тоталитарни времена, когато Отборът на народа е бил единственият метод да се противопоставиш на комунистическия режим и по този начин до ден сегашен.

Понякога тимът играе добре, от време на време не. Понякога футболистите са превъзнасяни до небесата, от време на време хулени до подземен. Понякога играта ти върви, само че нямаш шанс и губиш мача, от време на време пък нищо не се получава и въпреки всичко си тръгваш победител.

Началото беше обещано лятото на предходната година. А задачата: тим, който да играе футбол, който да върне последователите на стадиона. Процес, който изисква време и който сме сигурни ще даде в това число и нужните резултати, когато моментът узрее.

Най-голямото благосъстояние на Левски обаче постоянно е била, е и ще бъде публиката на Левски. Нека покажем на всички, че тимът и хората са едно. Нека покажем какво значи великият левскарски дух и осъществим трибуните. И дано дружно създадем идната крачка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР