Официалният претендент в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Официалният претендент в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Аз не гледам нещата от гледна точка на парите

Официалният кандидат в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев даде изявление Ясен Дараков, който е издател и основен редактор на вестника за българите в Съединени американски щати и Канада - BG Voice Ясен Дараков. Ето какво показа Пулев:
 Кубрат Пулев обмисля да заведе иск против Джени Суши
Кубрат Пулев обмисля да заведе иск против Джени Суши

Пулев беше осъден от Атлетическата комисия на Калифорния със прекъсване на правата и парична санкция

Г-н Пулев, решението на Спортната комисия на щата Калифорния е реалност - шест месеца лишаване на лиценза и курс за предварителна защита против половото принуждение над дамите. Какъв е вашият коментар за тази мярка?

- Това е нещо, което в допълнение ме обогатява. Това е част от пътя към моята цел, а тя е точно да стана международен първенец в тежка категория. Така, че тези неща за мен са естествени. Беше забавно, в този миг бях прочувствен и изцяло обикновено. Ако тогава не съм прочувствен, не знам по кое време би трябвало да съм.

По време на чуването вашата адвокатка се опита да зададе няколко въпроса, свързани с държанието на репортерката Джени Суши след мача и това, че е участвала на афтърпартито на вашия екип, само че тези въпроси не бяха позволени от комисията.

- Трябваше да бъдат позволени тези въпрос, тъй като това е част от истината. Нещата не са единствено самото деяние, а нещата си имат своите последици и по тези последици се схваща каква е същинската фактология. Нали ние всички търсим истината по някакъв метод. Именно по тази причина беше това чуване - да чуе и да се откри истината и трябваше да се чуят и тези неща.. Те обаче счетоха, че това не е належащо.
 Кубрат Пулев ще посещава стратегии за полов тормоз
Кубрат Пулев ще посещава стратегии за полов тормоз

Българинът трява да стори това до 22 юли

Аз попитах Джени Суши и нейната адвокатка дали желаят пари от вас, дали следва някакво гражданско дело. Те изрично споделиха, че не търсят пари, въпреки че доста юридически специалисти тук подозират, че идната им стъпка ще бъде някакъв тип цивилен иск, финансов.

- Не считам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Най значимото е човек, с цел да желае, да вземе, той би трябвало да даде. Не може в този живот да желае човек да вземе без да даде, не става по този начин. Аз съм се трудил 15 години без да взимам нито една стотинка. Любовта върви по този метод - когато дадеш, ще получиш. Сега желаят те да вземат нещо и да създадат нещо при изискване, че те не са дали нищо. Искат един тип да ми спрат правата, добре ще ми ги спрат, само че на какво съображение. Грешката е неточност, аз скърбя, извиних се пред комисията, и на нейната адвокатка и на цялото общество. Тя дали ми има вяра или не, не знам, само че аз не мога да се оправдавам, до момента в който тя повярва. В последна сметка аз имам своето достолепие и на колене няма да им падам, нито ще им целувам ръцете. Ръце не целувам. Аз съм си аз. Приемам си грешката, само че в последна сметка аз нито съм направил ликвидиране, нито съм направил нещо, което е толкоз подсъдимо.

През всичките тези два месеца имаше ли миг, в който си казахте, че може би имаше по-добър вид за вашата първа реакция. По различен метод да отиграете тази обстановка.

- Ако знаехме бъдещето сигурно щяхме да го изживеем по напълно различен метод. Само че точно поради това е забавен света. Заради това сме забавни ние хората. Затова всички хора ценят и обичат живота, по тази причина никой не желае да умира. Защото животът е забавен и ние не знаем какво ни следва. Представяте ли си, в случай че знаехме какво ще ни се случи, какъв брой скучно щеше да бъде всичко и предначертано.
 Противно на упованията: Наказаха Кубрат Пулев по бързата процедура!
Противно на упованията: Наказаха Кубрат Пулев по бързата процедура!

Санкцията му беше наложена с цялостно единогласие, ще заплаща санкция

Какво щяхте да извършите по друг метод тогава от днешна позиция?

-Нямаше да я докосна.

В комисията останаха с усещането, че вашите изявленията думи след въпросния случай в действителност бяха в доста огромен ущърб за вас. И адвокатката й ги цитира.

- Не считам. Не скърбя за нито една моя казана дума, тъй като аз съм същински човек и това, което мисля - това споделям. Именно поради това доста пъти аз самичък си навличам проблеми, само че това съм аз в последна сметка. Такъв човек, такава ми е душата, такова ми е сърцето. Смел човек съм и подобен ще си остана. Тези неща са част от моя житейски път, от моя професионален път и всичко това мен ме обогатява. Аз съм ученолюбив човек.
 Кубрат Пулев: След целувката със Суши се засмяхме, взаимно си благодарихме
Кубрат Пулев: След целувката със Суши се засмяхме, взаимно си благодарихме

Българският боксьор спдели, че Джени в действителност е негова другарка

Изпуснахте мач с Джошуа през юни с хонорар от 10 милиона $, съгласно медийни изявления. Скъп урок ли беше за вас всичко това?

- Вижте, аз не виждам нещата от позиция на парите. Аз ги виждам по различен метод и считам, че този мач ще се организира малко по-късно.

Обичате да казвате " Продължаваме напред ". Как и накъде продължаваме в този момент?

Продължаваме нагоре към върха. Продължаваме крепко, устойчиво, както до момента. С доста труд, с доста старания, с доста мисъл и постоянно над нещата.
 Кубрат Пулев: Кръвта ме кара да съм още по-гладен за триумф!
Пулев: Кръвта ме кара да съм още по-гладен за триумф!

" Боксирах се добре, демонстрирах положителни удари, добра тактика "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР