Официалната церемония по встъпването във втори мандат на президентската двойка

...
Официалната церемония по встъпването във втори мандат на президентската двойка
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Цирк насред София: Просто Киро се хили на церемонията на Радев, Деси се кипри в тоалет в турско синьо, Тошко - като петно от горчица

Официалната гала по встъпването във втори мандат на президентската двойка Румен и Илияна Йотова не мина без подиуми, които улови единствено фоторепортерът на ПИК. Инаугурацията допуска церемониален обред и уместно държание на формалните посетители. Очевидно в Харвард обаче не са възпитавани по този начин, тъй като новият министър председател Кирил Петков не спря да се хили несъответстващо от самото начало. Странно какви смехории е ръсил, само че нахилената му физиономия бе в внезапен контрастност с официалността на ситуацията. Смешно му беше и на Христо Иванов от ДеБъ, който очевидно си разменяше майтапи с парламентарните представители, пристигнали по обвързване да " уважат " президента.
свързани новини41138преди 1 часа
Зоркото око на обектива на ПИК улови и дрескода на партийците. Преобладаващият мрачен колорит на връхните облекла бе нарушен от небрежарското палтенце на Тошко Йорданов, който сияеше като леке от горчица измежду публично пременените си сътрудници парламентаристи. Лежерно се бе спретнал и служебният културен министър Велислав Минеков. Нахлупил плетена шапка да не му мръзне главата, той бе навлякъл и топло спортно яке - против безмилостните минусови температури.

Половинката на президента Деси Радева бе изтупана в костюмче в турско синьо - евентуално по съвет на своите фешън стилисти. Генералшата несъмнено не бе на кеф и дистанцирано седеше настрана от благоверния си брачен партньор. Очевидно подразнена от ярките лъчи на януарското слънце, тя постави и тъмни очила.

След като при започване на първия мандат на тя сътвори поредност от гафове, очевидно посъветвана от неуморните пиари, Деси се кротна и скри от очите на обществеността. Вясваше се единствено по благотворителни начинания или на строго публични мероприятия.
свързани новини23219преди 2 часа




















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР