Offworld Industries и Periscope Games обявиха появата на най-голямото обновление

...
Offworld Industries и Periscope Games обявиха появата на най-голямото обновление
Коментари Харесай

Post Scriptum получи следващото си обновление

Offworld Industries и Periscope Games оповестиха появяването на най-голямото обновяване за Post Scriptum излизало до момента: Armoured.

Обновлението към военния шутър нанася редица промени по всички фронтове на играта, което ще се отрази на отражение на провалите освен по бронираните машини, само че и по постройките и всички обекти от света на Post Scriptum. Armoured носи със себе си разнообразни видове и класове снаряди. С Armoured, Periscope вкарват и напълно новия режим Hangar, който ще ви помогне да се запознаете по-отблизо с огромните бойни машини на мира: да разберете повече за другите видове снаряди и метода им на деяние, да се запознаете в детайли с вътрешността на танковете и научите в детайли за механизма на деяние на другите системи, които ще намерите в него. Освен новия хангар, играта получава и модифицирана версия на стрелбището, което ще ви показа по-удобен метод да тествате наличните оръжия в играта. Сериозни промени получава и системата за ръководство на танковете, като се вкарват предавки, което ще направи ръководството на машините по-предизвикателно, само че и по-автентично.

Ако сте фенове на военните шутъри и не сте чували до момента за Post Scriptm, то наложително би трябвало да обърнете внимание на играта на Periscope Games, която впечатлява с равнището на натурализъм и цялостната си визия. Post Scriptum е и е понижена с цели 75%, което значи, че в този момент е добър миг да се сдобиете с нея.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР