Офертите на мафията да закупува на безценица кафенета, ресторанти, хотели

...
Офертите на мафията да закупува на безценица кафенета, ресторанти, хотели
Коментари Харесай

Мафията превзема територии след К-19

Офертите на мафията да закупува на безценица кафенета, заведения за хранене, хотели и магазини в Милано са се удвоили от юни до ноември тази година – твърди проучването. „ Престъпността по време на Ковид “ на Търговската камара в най-поразения от новия ковид огромен италиански град.

Публикацията е плод на взаимна работа с антимафиотите в Ломбардия отпред с прокурорката Алесандра Долчи, които от дълго време бият паника за заплахата от масирано инфлитриране на проведената престъпност в поставената на колене от пандемията легална комерсиална активност.

Едно същинско настъпление, битката против което съгласно магистратите е извънредно сложна, защото най-малко до момента оплакалите се от икономическата настъпателност на мафията притежатели на заведения за хранене, хотели и магазини се броят на пръстите на едната ръка.

Като съществена причина за това безмълвие на бизнеса проучването на Търговската камара в Милано сочи преди всичко обстоятелството, че проведената престъпност е доста добре осведомена кой е изпаднал в огромно усложнение и ще бъде податлив да продаде бързо и на безценица.

Що се отнася до втората причина, то тя се знае от дълго време – мафията заплаща незабавно и в брой, като нормално се доверява за далаверите си на опитни юристи и нотариуси, а и постоянно закриля жертвите си от похищенията на други мародери.

На трето място в сегашните надали не рискови за стопанската система условия банките не са склонни да финансират закъсали предприятия и търговски обекти, осъждайки ги по този начин на банкрут и надлежно пращайки ги най-безцеремонно в ръцете на проведената престъпност.

Която нормално стартира да ги „ ухажва “ с помощи, а откакто те се натрупват, идва ред на тествания прийом за тяхното връщане - офертата за закупуване.

При по-големите предприятия, къдато стопаните са акционери, нормално мафията придобива дялово присъединяване, като съгласно „ Престъпността по време на Ковид “ през юни тя се е задоволявала с 9 % от акциите, само че при започване на ноември към този момент поставя ръка на 19%.

За страдание от юни до ноември са се нараснали внезапно и кражбите на артикули и имущество от комерсиалните и туристическите обекти в Милано – наклонност, която съгласно проучването на Търговската камара също е „ подклаждана “ от проведената престъпност за да се понижи тяхната цена
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР