Офертата ще важи за всеки нов абонамент през юлиДвойно по-ниски

...
Офертата ще важи за всеки нов абонамент през юлиДвойно по-ниски
Коментари Харесай

Неограничени летни възможности с 50% отстъпка на планове Unlimited от А1

Офертата ще важи за всеки нов абонамент през юли
Двойно по-ниски цени на топ абонаментните си проекти предлага A1 за лятото. С 50-процентовата отстъпка на неограничените диалози и мегабайти за 5G ULTRA сърфиране в интернет стават още по-достъпни в сезона на почивки, пътувания и завършения.

Промоцията е за всички нови и съществуващи клиенти на A1, като всеки от тях, който премине към проект Unlimited до края на месеца, ще се възползва от двойно по-ниска месечна такса през първите три месеца от абонамента.

Най-богатият на услуги и благоприятни условия безграничен 5G проект на A1 – Unlimited Ultra, по този метод ще коства единствено 30 лева на месец при започване на контракта, а против тази сума потребителите употребяват неограничени минути и мегабайти на оптималната достижима от мрежата скорост.

До 30 септември и другите два Unlimited проекта (с промо цени от 20 лева и 25 лева.) също ще са с неограничена оптималната скорост, след което, обаче, тя ще стане надлежно 50 Mbps и 150 Mbps.

Първоначалната огромна отстъпка понижава доста общата сума, която се заплаща в хода на контракта и по този начин офертата на A1 дава опция на още повече хора да се причислят към най-голямата същинска 5G мрежа в България и да употребяват оптимално нейния капацитет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР