одобри образец на заявление за издаване на лицензия за дейността

...
одобри образец на заявление за издаване на лицензия за дейността
Коментари Харесай

КЕВР одобри образец за издаване на лицензия за търговия с природен газ

одобри пример на заявление за издаване на лицензия за активността „ търговия с природен газ “, оповестиха от енергийния регулатор.
Приетите промени в плануват активността „ търговия с природен газ “ да се прави въз основа на издадена лицензия по член 39, алинея 1, т. 5 от ЗЕ, считано от 01.10.2021 година Заявленията за издаване на лицензия се подават от търговците на природен газ пред Комисията. Във връзка с измененията в ЗЕ регулаторът одобри промени и допълнения в Наредбата за лицензиране на дейностите в енергетиката /НЛДЕ/, в които детайлно се уреждат реда, метода и процедурата по издаване на лицензия за търговия с природен газ.
 И КЕВР позволи договорката за ЧЕЗ И КЕВР позволи договорката за ЧЕЗ
Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) даде зелена светлина на договорката за българския бизнес на ЧЕЗ, излиза наяве от публично...
Одобреният пример на заявление съдържа и инструкции за попълването му, както и изложение на приложенията към него. В образеца са посочени правните, техническите и икономическите условия към претендентите за приемане на лицензия за активността „ търговия с природен газ “, както и нужните документи, които следва да бъдат приложени към него, според ЗЕ и НЛДЕ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР