ОДМВР-Бургас оповести още информация за кражбите на рецидивиста Петър Станев,

...
ОДМВР-Бургас оповести още информация за кражбите на рецидивиста Петър Станев,
Коментари Харесай

Комарджия подлуди Бургас, мами стари хора, представяйки се за мним-полицай

ОДМВР-Бургас оповести още информация за кражбите на рецидивиста Петър Станев, който се представял за полицейски чиновник и обирал възрастни хора в морския град. 44-годишният мъж е от Каварна, престъпно проявен е и осъждан неведнъж за измами на пенсионери по сходна скица.

Флагман.бг разбра още, че Станев е някогашен боен, преди десетина години напуснал държавния пост, след което почнал да се занимава с хазартни игри. Това довело Петър до дъното и бил заставен да измисли метод да се прехранва и да има средства за казина, защото към този момент бил престрастен. Станев излязъл от пандиза при започване на февруари, само че още веднъж почнал с лъжливите схмеи и обирите на възрастни хора.

Ето по какъв начин работил Станев:

- 30.03.т.г. към 12.30 ч. позвънил на входната врата на апартамент, ситуиран в бл. 42 в к-с " Славейков ", населяван от 74-годишен трудноподвижен бургазлия, заявявайки, че е полицейски чиновник, осъществяващ оглед за осъществена кражба. Пенсионерът го поканил в дома си, като след напускането на жилището от непознатия, възрастния мъж открил неналичието на сумата от 450 лева

- 04.02.т.г. към 12.30 ч. пресрещнал пред вход на бл. 61 в к-с " Славейков "  79-годишен бургазлия, като се показал за полицейски чиновник. Качил се дружно с пенсионера в жилището му, а след напускането, възрастния човек открил неналичието на сумата от 11 900 лева

Задържаният направил цялостни признания за осъществените действия. Осъществени са голям брой процесуално-следствени дейности / разпити, претърсвания и изземвания, различаване и др./. Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 44-годишния престъпно проявен и осъждан мъж продължава.

По искане Бургас ка Районна прокуратура е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР