Очевидно инициаторите не познават психологията на руския народ. Това беше

...
Очевидно инициаторите не познават психологията на руския народ. Това беше
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров С Взривяваща Версия За Отравянето На Скрипал! Всичко Е, За Да Ударят Путин!

Очевидно основателите не познават логиката на психиката на съветския народ. Това беше един опит за отговор на обвиняванията против Русия, че се меси в изборите в Съединени американски щати. Това беше интервенция, предопределена да удари Путин. Резултатът обаче е напълно противопоставен ", съобщи Киров.

„ Смятам, че битката към този случай ще продължи. Ще продължи и размяната на остри реакции от страна на Русия и Англия, както и съдружниците по НАТО и Европейски Съюз. Тепърва ще бъдем очевидци на нови скандални разкрития към отравянето на Скрипал ”, на мнение е ген. Киров.

„ Сигурен съм, че в този случай надали може да се приказва за съответна интервенция на нечии специфични служби, в тази ситуация на съветските, защото моментът, който беше определен, беше безусловно несъответствуващ и не се вписва в метода на деяние на тези служби ”, разяснява още ген. Кирчо Киров.

Той счита, че целта в лицето на Сергей Скрипал не е определена инцидентно.

„ Скандалът съумя да сплоти напъните на главните западни страни за още по-голяма изолираност и капсулиране на Русия в един съвсем обединен фронт ”, заключи ген. Кирчо Киров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР