Очевидни са фактите по случая Бенчо Бенчев. Този скандал обаче

...
Очевидни са фактите по случая Бенчо Бенчев. Този скандал обаче
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Случаят с Бенчо Бенчев беше удар по фасадната опозиция

Очевидни са обстоятелствата по случая Бенчо Бенчев. Този скандал обаче към този момент остаря. Очевидно тук има политическа обязаност. По този случай пораждат два въпроса, а точно за какво откакто е явно, че има политически чадър, компанията на Митьо Очите има лиценз за защита от Министерство на вътрешните работи. Това сподели ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов в ефира на БТВ.

В България корупцията ръководи, уверен е той.

„ Бенчо Бенчев е определен за зам.-председател на Общинския съвет в Бургас с поддръжката на ръководещата партия. Удобно е тази дъвка да се пусне в този момент целеустремено, с цел да се удари фасадната съпротива. От една седмица в България не работи Търговския указател. Това е срив на търг оборот в страната. Правосъдният министър е сезирал ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, значи има данни за бойкот. Трябва да се види кой има интерес да заличава следи. Как може две години и половината след оставката на Христо Иванов да се упреква за всичко “, пита се Атанасов.

Той означи, че е притеснително, че министър председателят еднолично ръководи нашите общи пари. „ Постоянно се раздават едни пари на калпак, с цел да се купува политическо въздействие “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР