Очаквайте възраждане на патриотичните сили Лидерът на НФСБ Валери Симеонов

...
Очаквайте възраждане на патриотичните сили Лидерът на НФСБ Валери Симеонов
Коментари Харесай

Симеонов размаха пръст на ГЕРБ: Ще има промени в отношенията ни

Очаквайте възобновление на патриотичните сили Лидерът на НФСБ Валери Симеонов насочи остри думи към ГЕРБ, размаха пръст към съдружния сътрудник и загатна за бракоразвод. „ Ще имаме много съществени промени в връзките с ГЕРБ още през септември, тъй като страната не върви на добре. Намираме се в тежка икономическа и политическа рецесия. Ще извадим на масата пред господин Борисов тежките въпроси на всекидневието “, съобщи пред публицисти Симеонов, който дойде на Петрова равнища за честванията на 116-тата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Съборът в историческата околност събра нощес над 8 000 души.
 
 „ България през последните месеци получава доста тежки удари, съобщи Валери Симеонов. И посочи- тежкото положение на българската енергетика, която по думите му, постоянно е оставала зад завесата, удара върху отглеждането на животни с африканската чума и туризма. " Плажовете на България  сега съставляват оглозгана от мутрите кочан варена царевица ", заключи той.

Според него, сега при ГЕРБ се следил „ рененаснс на неправилната политика от предните ръководства “. " Не споделям, че това е обвързвано с отстъствието ми от властта, само че считам, че е имало някакво дисциплиниращо влияние ", сподели той. И попита риторично:  " Смятате ли, че ще стоим безучастно и ще гледаме по какъв начин стопанската система на България се срутва. И ще поемем отговорността на това ръководство?! Как ще стане тази работа ". 

 Според Симеонов, кабинетът бил в тежка политическа рецесия поради Движение за права и свободи, които през последните месеци " много огромно " възвърнали позициите си, които изгубили, до момента в който Цветан Цветанов бил втория човек в ГЕРБ. " Интересно, какъв ще е резултатът от локалните избори ", уточни ръководителят на НФСБ.

" Жълтото търсите " -Така Валери Симеонов отговори на въпрос имат ли съображение ширещите се изказвания, че Цветанов приготвя нов политичисеки план. " Да бяхте пристигнали на събора в Жеравна да го питате, той беше там ", сподели някогашният вицепремиер. И разгласи:„ Очаквайте възобновление на патриотичните сили на България “. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР