Очаквайте не само повече от същото, но далеч по-много.Ако ви

...
Очаквайте не само повече от същото, но далеч по-много.Ако ви
Коментари Харесай

В The Division 2 участие ще вземат и обикновените жители

Очаквайте освен повече от същото, само че надалеч по-много.
Ако ви е харесал първия The Division,втората игра ще ви накара да си изгубите мозъка. Новите неща тук няма да са едно и две. Нова локация – Вашингтон – голяма карта на американската столица, предаваща я едно към едно, нови фракции, оръжия, режими и провокации, усъвършенстван енджин и геймплей механики – не просто продължение, а еволюция – The Division 2.0.

Едно от любопитните неща е, че за разлика от първата игра, тук ще виждате и елементарни хора.

„Смятам, че двете неща, които желая да подчертая по отношение на играта – тъй като въпреки всичко вършим толкоз доста неща, толкоз усъвършенствания, само че също и прибавяме нови неща. Така че отворения свят е доста значим за нас. И в The Division 2, той ще е доста по-жив. Правим динамични симулации освен на враждуващите фракции, само че и на жителите на града. Те са на открито и работят съгласно потребностите си, които дават като резултат не просто придвижване към вас, само че и дейности, които ангажират вниманието ви. Така че за мен, като геймър е доста вълнуващо – какво ще се случи зад ъгъла, тъй като всичко се трансформира, не знаеш“, изяснява в изявление за AusGamers игровия шеф Матиас Карлсон.

Много забавно звучи също и загатнатото от Карлсон за това, че вие ще сте натоварени с задачата да помагате на тези NPC-та. Градът е порутен, нацията е на ръба на колапса, само че не всичко е изгубено и тук идва вашата роля, да помогнете на общността, да се включите във възобновяване на инфраструктурата. И дали и какъв брой ще помагате на тази общественост, до каква степен зает ще сте с това, ще въздейства и на вашия воин. Което несъмнено звучи забавно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР