Очакват гръцко-руско бебе на българска земяНаталия Кобилкина неведнъж е споделяла,

...
Очакват гръцко-руско бебе на българска земяНаталия Кобилкина неведнъж е споделяла,
Коментари Харесай

Сексоложката Наталия Кобилкина е бременна

Очакват гръцко-руско бебе на българска земя

 18-1  18-1-2  18-1-1  18-1-4
Наталия Кобилкина нееднократно е споделяла, че желае да има деца. Всички знаят, че със брачна половинка си Такис Дретакис не са се пазили след сватбата през юни предходната година, само че и забременяването в никакъв случай не е било “на всяка цена ” при тях. “Знам, че ще се случи в най-подходящия миг ”, споделяше известната сексоложка и този миг настъпи. Преди дни двамата с Такис оповестиха че чакат първата си рожба. Те към момента не желаят да разкриват пола на бебето, само че признават, че “летят от благополучие ”.

На въпрос на “Труд ” по какъв начин се подготвя за бременността, Наталия Кобилкина показа, че чете книги на съветски психолози и лекари за пренатално развиване. Сексоложката е известна със своя работохолизъм и е безапелационна, че бъдещото майчинство няма да промени работните й проекти. Напротив, с изключение на плановете, които авансово е възнамерявала за есента и зимата, Кобилкина има намерение да развива и други, свързани с този най-прекрасен интервал от живота на дамата.

“Любими другари, благодаря ви за вашата обич и поддръжка. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на българската майка земя. Пожелаваме на всички двойки прелестни и здрави бебета, леки бременности и обич и схващане в фамилиите ”, написа известната в оналайн пространство сексоложката в профила си в инстаграм, откакто разгласи щастливата вест.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР