Очакваше се! Норвежката поща Posten отбеляза 50-годишнината, откакто страната декриминализира

...
Очакваше се! Норвежката поща Posten отбеляза 50-годишнината, откакто страната декриминализира
Коментари Харесай

Честито! Дядо Коледа стана гей в реклама ВИДЕО

Очакваше се! Норвежката поща Posten означи 50-годишнината, откогато страната декриминализира еднополовите връзки, с коледна реклама, в която Дядо Коледа има сантиментална връзка с мъж.

Тя провокира бурни реакции в обществените мрежи в Норвегия и по света. Видеото е озаглавено " Когато Хари срещна Дядо Коледа " - отпратка към сантименталния филм " Когато Хари срещна Сали " (1989 г.) с присъединяване на Били Кристъл и Мег Райън.

В рекламата се демонстрира по какъв начин се заражда обич сред Дядо Коледа и мъж на име Хари. Те се срещат всяка Коледа в продължение на години и си разменят любовни послания.

Тъй като Дядо Коледа е доста претрупан да разнася дарове, не могат да изградят съществени връзки. Това се трансформира, когато той стартира да употребява услугите на норвежката пощенска работа, с цел да му оказва помощ.

Кулминацията на видеото е целувка сред Дядо Коледа и Хари. " Тази година всичко е за обич - наблягайки обстоятелството, че през 2022 година се навършват 50 години от декриминализацията на хомосексуалността в Норвегия. Освен да покажем гъвкавостта на нашите услуги, ние желаеме да ги сложим в обществено значима среда ", се споделя в формалното изказване на Posten
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР