Очаквано зверският дуел между двама от най-атрактивните ММА бойци Дъстин

...
Очаквано зверският дуел между двама от най-атрактивните ММА бойци Дъстин
Коментари Харесай

Порие - Чандлър очаквано стана “битка на вечерта” на UFC 281

Очаквано зверският двубой сред двама от най-атрактивните ММА бойци Дъстин Порие и Майкъл Чандлър беше избран за “битка на вечерта ” на UFC 281 от президента на организацията Дейна Уайт.

Двамата надлежно ще получат бонуси от 50 000 $. Порие съумя да завоюва трагично с душене в тил в последния рунд.

За най-хубаво показване за вечерта същия размер
бонус получиха първенците от галавечерта - Уейли Джанг и Алекс Перейра.

Джанг съумя да си върне шампионския пояс в категория “сламка ” след триумф с “риър-некед-чоук ” над Карла Еспарса, а Перейра нокаутира Израел Адесаня в петия рунд.
 Порие завоюва кървавата баня с Чандлър Порие завоюва кървавата баня с Чандлър
Дейна Уайт се похвали, че събитието в “Медисън Скуер Гардън ” е второто най-доходоносно във връзка с пари от продадени билети в историята на именитата зала в Ню Йорк. Номер 1 в това отношение също е галавечер на UFC - UFC 205 на 12 ноември 2016 година.

То беше първото извършено в Ню Йорк, който като щат дълго време отхвърляше да семейства и да признае ММА за спорт. Именно заради тази причина дебютът на UFC там се трансформира в паметен, а Конър Макгрегър още веднъж се погрижи да притегли милиони погледи върху бойната карта.
 Алекс Перейра сервира сензацията в UFC след нокаут над Адесаня Алекс Перейра сервира сензацията в UFC след нокаут над Адесаня
Той стана първият двоен първенец в историята на UFC след нокаут над Еди Алварес за купата в лека категория, а другояче в други дуели Хабиб Нурмагомедов господства над Майкъл Джонсън, до момента в който Тайрън Уудли надви над Стивън Томпсън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР