Очаквано незрящият имитатор Андриян Асенов победи в „България търси талант”

...
Очаквано незрящият имитатор Андриян Асенов победи в „България търси талант”
Коментари Харесай

България търси талант4 свърши с гаф

Очаквано незрящият подражател Андриян Асенов победи в „ България търси талант” и разгласи, че ще влага премията от 50 000 лева в пазаруването на лично жилище. Момчето е от село Лесковец, само че живее в София и работи като продавач в онлайн магазин към „ Национална потребителна кооперация на слепите в България “. Имитаторът се занимава с спектакъл към Алма Алтер, а последното му зрелище за годината е довечера.

Много изявления още преди седмици сочеха, че тъкмо той ще завоюва предаването. Негов максимален съперник бе Георги Георгиев поради неговите специфични математически умения. На финала той трябваше да дели огромни цифри за малко време, а за отговорите следеше компютър. Машината пресметна, че е позволил единствено една неточност и съгласно зрителския избор Георги се подреди на второ място след Асенов.

В последна сметка се оказа, че Георги не е позволил неточност, а компютърната стратегия, изясни тази заран водещият на предаването Даниел Петканов. Гафът провокира стихия измежду феновете, само че успеха на Асенов няма по какъв начин да бъде сложена под въпрос.

фотоси:инстаграм даниел петканов
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР