Очаквано-интензивен e автомобилният трафик в почивния ден. Много хора сляха

...
Очаквано-интензивен e автомобилният трафик в почивния ден. Много хора сляха
Коментари Харесай

Интензивен трафик към столицата в последния почивен ден

Очаквано-интензивен e автомобилният трафик в почивния ден. Много хора сляха великденските и гергьовските празници, съобщи Българска национална телевизия.

Днес отклоненото придвижването по Автомагистрала " Тракия " през село Ракитница беше малко по-спокойно. Не се образуваха тапи по остарелия път сред Чирпан и Стара Загора.

През целия ден бяха натоварени входовете на София. Катастрофа с потърпевши ограничи придвижването към 16 ч. придвижването по Автомагистрала " Хемус ". Засилено полицейско наличие има към четирите тунела преди влизането в столицата. Екипи на жандармерията и на пътната полиция отбиват тежкотоварните камиони в най-дясната лента поради засиления трафик, пердаде БНР.

По пътищата в Югозападна България през днешния ден се е пътувало умерено. Не такава е била ситуацията на граничния пункт " Кулата ", където се е изчаквало по към 2 часа.

Трафикът на автомагистрала " Тракия " в посока София е натоварен. Полицейско наличие има на входовете на града.

От пътната полиция разясниха, че в случай че трафикът се ускори, имат подготвеност да изключат светофарите и придвижването да се контролира от служители на реда.

Засилен е трафикът и в региона на Владая за идващите от Перник.

Министерство на вътрешните работи предлага на водачите, в случай че попаднат в запушване, да изчакват и да не изпреварват рисково.

На Орлов мост в София трафикът също е усложнен заради злополука.

18 души са умряли в произшествия по пътищата на България в серията от почивни дни, разясниха от Пътната полиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР