Очакванията за предизборната кампания на водача на кандидатската листа на

...
Очакванията за предизборната кампания на водача на кандидатската листа на
Коментари Харесай

Христо Проданов: Има сектори, където държавата да е със сериозни регулации за спокойствието на хората и бизнеса

Очакванията за предизборната акция на лидера на кандидатската листа на „ Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР в София - Христо Проданов, са тя да бъде битка на хрумвания и опълчване на отзиви, с цел да могат българските жители да вземат своя осведомен избор по отношение на това какво оферират за тяхното бъдеще и почтено битие политическите партии. Проданов, обаче, изрази запаси и съобщи в ефира на БСТВ: „ Опасявам се, че това няма да се случи по този начин, а ще вземе превес калната, черната акция, която ще бъде изпълнена с компромати и това няма да е добре ".

Проданов изясни, че преди започването на акцията в Българска социалистическа партия са били подготвени с ограниченията, в случай че станат политическата сила-мандатоносител, които да бъдат осъществени. Те са били необятно разисквани с работодатели, синдикати, браншови организации, с цел да са наясно в партията, че могат да имат една необятна социална поддръжка на предложенията си.

„ Веднага със стартирането на идващото Народно събрание имаме подготвеност да осъществим това, което сме дали обещание ", разгласи Проданов и обясни в предаването „ Актуално от деня ", че от Българска социалистическа партия имат подготвеност ограниченията и предложенията да бъдат „ облечени " в законова форма. Той се надява хората да оценят рационалните решения на Българска социалистическа партия и те да вземат превес в правенето на политиката.

„ Ние би трябвало да се срещнем с всички, които считат, че моделът, управлявал България последните 12 години, би трябвало да бъде изменен, с цел да можем да обсъдим съответните политики ", означи Проданов и акцентира, че до момента не е чул концепциите на конкурентните партии, за разлика от които Българска социалистическа партия е транспарантна. „ За мен е забавна позицията на партиите по отношение на въпроса със Северна Македония, въпросът със обществената рецесия, приходите, опазването на здравето и промяната в здравната система, която виждаме, че се задъхва. Това са дълготрайни политически решения, не става единствено с говорене по тв приемника. Трябва способени хора с способени решения за оправянето с тези въпроси ".

Според Христо Проданов министърът на опазването на здравето доктор Кацаров не се оправя, тъй като не могат да се ползват ограничения от през днешния ден за на следващия ден. „ Трябва да има проект. Винаги сме го говорили това. ГЕРБ не се справяше с рецесията, по същия метод и служебният министър не се оправя. Да сме ясни - не може сред служебния кабинет и президента да се поставя знак за тъждество. Министър Кацаров се провали във имунизационната акция. Той не направи нищо, с цел да убеди българските жители, че е потребно човек да се имунизира, тъй като по този метод по-лесно минава заболяването. Министерството на здравеопазването би трябвало да направи една сериозна разяснителна акция и с хора, които схващат от това ".

„ Трябва да приказваме по какъв начин да реформираме здравната система, тъй като днешният министър е татко на тази система - преди 25 години той беше зам.-министър, система, която явно не работи и която е основана на търговията ", разяснява Христо Проданов и акцентира, че Българска социалистическа партия знае по какъв начин това би трябвало да стане.

Проданов прикани да не забравяме: „ Как наричаше Борисов АЕЦ „ Белене "? „ Гьол за шарани ". Този „ мочур за шарани ", който можеше да създава евтина електрическа енергия. Нали той спря „ Южен поток " - тръбата ни заобиколи и мина през Турция. Нали той ни пълнеше главите с диверсификацията и връзката с Гърция, която и през днешния ден не е издигната. Всичките тези рецесии, които ни съпътстват, не са с помощта на служебното държавно управление, а с помощта на некадърното грабливо и крадливо държавно управление на Борисов в последните 12 години ".

„ Дясната политика оставя всичко на пазара. Да, ние сме на свободния енергиен пазар и цените на този пазар са такива. Това е дясната политика. Ето до каква степен води тя. Ние не един и два пъти сме твърдели, че не всичко би трябвало да се оставя на пазара. Има неща в публичния живот, където страната да има съществени регулации, с цел да може и хората, и бизнеса да са по-справедливо обслужени ", безапелационен бе Христо Проданов и подсети, че това е политика от години на Българска социалистическа партия.

„ Един от огромните проблеми на София е презастрояването ", уточни лидерът на листата на левицата в 23 МИР в столицата Христо Проданов на въпрос за проблемите в неговия изборен регион и добави, че положението на „ Топлофикация " също е проблем на прага на отоплителния сезон, сдружението на процедура е в неплатежоспособност и се ръководи неприятно от години ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР