Очакванията ни към Tenet са доста високи и не само

...
Очакванията ни към Tenet са доста високи и не само
Коментари Харесай

Нови проблеми пред Tenet

Очакванията ни към Tenet са много високи и освен поради актьорския състав, който включва Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън и Елизабет Дебики.

Скоро няма да забележим " Матрицата 4 "

Поредни разбърквания в Холивуд

Все отново това е филм на Кристофър Нолан , който с " Генезис " (2010 г.), " Интерстелар " (2014 г.) и " Дюнкерк " (2017 г.) е потвърдил, че е измежду най-хубавите режисьори в Холивуд.

Tenet трябваше да тръгне по кината през юли, само че поради пандемията премиерата му беше отсрочена за август. Говори се обаче, че може да се наложи още едно отсрочване.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TENET (@tenetfilm) на Юли 1, 2020 в 9:01 PDT

Освен отлаганията, пред кино лентата стои и един различен проблем. Кината в Китай (един от най-големите и значими пазари) към този момент възобновиха работа, само че не всичко е както преди, несъмнено.
 Tenet, Warner Bros. Кристофър Нолан, логото на кино лентата и опасенията към него
Откраднал ли е логото на Tenet Кристофър Нолан

Интересна обстановка

Правителството желае да ограничи времето, което хората прекарват затворени в залите, до два часа. Проблемът е, че продължителността на Tenet надвишава два часа и половина.

И това е проблем, тъй като значи, че Tenet няма да може да бъде публикуван в Китай - най-малко за момента, в случай че не бъде направено изключение. Интересното е, че това е един от най-кратките филми на Кристофър Нолан, само че все пак не се вписва в новите правила, написа MovieWeb.
 Tenet, Кристофър Нолан и взривяването на същински аероплан във кино лентата
Защо Кристофър Нолан е взривил същински аероплан

Tenet ще бъде нещо велико

Нещата в действителност се заплитат съществено и съгласно нас нищо чудно най-после да забележим Tenet в някоя от стрийминг платформите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР