Очакванията, че ситуацията с липсата на полупроводници ще се подобри

...
Очакванията, че ситуацията с липсата на полупроводници ще се подобри
Коментари Харесай

BMW също спря да предлага екстри за своите автомобили

Очакванията, че обстановката с неналичието на полупроводници ще се усъвършенства през тази година наподобява не са обречени на необикновен триумф откакто още един от най-големите автомобилни производители разгласи, че се отхвърля от екстри заради дефицита на чипове. Според информация от ANE, някои модели на марката към този момент не оферират екстрите Apple CarPlay и Android Auto, които обезпечават връзка сред смарт телефон и инфотеймънт системата на колата.
`BMW

Това се случва заради промяна на доставчика на чипове, който също доставя новите съставни елементи без поддръжка на Wi-Fi. Все още не е ясно тъкмо кои модели са наранени от сегашния проблем, само че наподобява, че клиенти към този момент са получили сходни коли в Америка и Европа, излиза наяве от разнообразни конгреси на марката.
`BMW

От BMW дават обещание да оправят казуса посредством софтуерен ъпдейт през юни, само че към момента няма информация по кое време и по какъв начин тъкмо ще се случи това. Припомняме, че през миналата година някои модели на марката бяха лишени от сензорни екрани на инфотеймънт системата, още веднъж заради сходни проблеми, свързани с неналичието на полупроводници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР