Очаквани една интересна и динамична седмица. Повече вижте в астрологичната

...
Очаквани една интересна и динамична седмица. Повече вижте в астрологичната
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Очаквани една забавна и динамична седмица. Повече вижте в астрологичната ни прогноза, направена от Петя Георгиева.

Овен

Пазете си силите и се грижете за личните си улеснения. Поведението на близките на моменти съществено ще ви „ изважда отвън релси “. Постарайте се да не реагирате. Не давайте препоръки на приятелите, по този начин или другояче няма да ги изпълнят.

Отделяйте повече време за спортни и интелектуални занимания. Предстоят много срещи, а от вас зависи да реализирате малко пътешестване или да го отложите за по-нататък. Наблюдавайте държанието на сътрудниците си, някой настойчиво се пробва да притегли вниманието и да завоюва благоразположението ви.

Телец

Представителите на вашия знак кардинално не обичат да бързат, само че през тази седмица събитията ще се подреждат по този начин, че непрестанно ще сте „ на горещия стол “. На работното място значимите решения ще са свързани с вашето мнение.

На празненствата с другари настроението ще ескалира с помощта на вашето възприятие за комизъм. Не е изключено да участвате и в някакво спортно съревнование, само че бъдете деликатни, от прекомерно усърдие да не си аргументите контузия. Любовните страсти ще са относително спокойни, само че за сметка на това перманентни.

Близнаци

Още няколко дни Слънцето ще е във вашия знак, а наличието му там ще ви обезпечи постоянна енергетика и прилив на сили. Текущите отговорности ще са в границите на нормалното. През тази седмица е уместно да отделите време за справяне с битови задания, леки поправки, организация на интериора.

Ако сте набелязали покупки, свързани с тези занимания, то ще намерите каквото търсите и ще сте удовлетворени от резултата. Предстоят и къси пътувания с развлекателна цел, където ще се запознаете с забавни хора. Вие обичате да поддържате връзка, само че не давайте мотиви за ревнивост на обичания човек.

Рак

В края на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия знак и наличието му там ще се отрази позитивно на самочувствието ви. Ще станете доста по-решителни, целенасочени и магнетични. Ще комбинирате сполучливо настоящата работа с новите си ползи, ще разполагате с задоволително време за развлечения.

Приятелите няма да ви оставят на мира, интензивно ще търсят компанията ви. Любовните страсти ще са интензивни и буйни. Наслаждавайте се на развлеченията и не си разваляйте настроението поради дреболии.

Лъв

Не е за поверие, само че през тази седмица ще реализирате детективските си умения и ще удовлетворите любознанието си. Ще установите, че ситуацията на работното място не е такава, каквато наподобява на пръв взор и че както в работата, по този начин и във взаимоотношенията има „ подводни камъни “.

Задавайте въпроси, търсете отзиви. Само по този начин ще се ориентирате на кого можете да разчитате и от кого би трябвало изрично да се дистанцирате. Приятелите също ще споделят тайните си с огромно предпочитание. Ако желаете да им помогнете да се оправят с проблемите си, бъдете откровени. Истината, даже да е мъчителна, нормално е потребна. Финансовото ви състояние ще е устойчиво, не е изключено да получите и някаква материална облага или подарък.

Дева

Една от резултатните ви седмици. Първо подредете дилемите си по значимост и започнете с отсрочените или неизпълнени отговорности. Умението ви да забелязвате детайлите ще е доста потребно. Ще се справите и с активност, обвързвана с държавната администрация и финансови институции, тъй като отношението на чиновниците към вас ще е много благосклонно. В свободното време ще сте измежду приятелите си и ще вършиме нещата, които ви харесват.

Не е изключено някой да ви покаже недвусмисления си интерес към вас. Е, в случай че няма съществени пропуски във възпитанието и поддържа съвършен външен тип може да получи от вас някоя и друга окуражителна усмивка.

Везни

Спокоен интервал, в който ще можете да действате с постоянен темп. Дори да се натъкнете на някакви неясноти в настоящата работа ще сте в положение да се справите независимо. Ще разполагате с задоволително време за интелектуални развлечения и в случай че си осигурите подобаваща компания, ще се наслаждавате на желаните от вас жанрове.

Срещите с другари ще са пълноценни, тъй като те на драго сърце ще ви изненадват с благи жестове. С обичания човек също няма да скучаете. Не единствено ще освежите връзките, само че и ще намерите сили да обсъдите старите неточности и вечно да освободите съзнанието си от тях.

Скорпион

Тонусът ви е постоянен и седмицата ще се стопи като лятна градушка. В професионален проект ще отбележите прогрес. Ориентирайте напъните си към работата с нови планове, тъй като ще получите поддръжка за реализацията им от най-високо равнище. А може би и спонсорство. Що се отнася до неофициалните ви занимания, занимание и желания, ще се запознаете с персона, с която ще установите, че имате доста общи ползи и тематики на диалог.

Разширявайте контактите си, само че не смесвайте партньорството с любовта. Романтичните страсти също ще са окуражаващи. Любимият човек ще се съобрази с желанията ви, а необвързаните най-сетне ще спрат погледа си на нещо съответно.

Стрелец

Настъпи моментът за сложните задания. Енергетиката ви е толкоз висока, че „ не ви свърта на едно място “. Време е за действия, изискващи старания и внимание. Ориентирайте се към задължения, свързани с пътешестване, покупки, доставки, като да вземем за пример битов ремонт или ремонт на автомобила.

Предложете помощ на приятелите си, които са се захванали с такива отегчителни занимания. Те ще са удовлетворени, а вие ще се забавлявате с комичните обстановки, които се получават по време на работата. Където не ви доближават физически умения, предлагайте хрумвания. Едва ли в почивните дни ще се отдадете навръх отмора, само че при всички случаи няма да ви е скучно и ще сте удовлетворени от постигнатите резултати. Не прекалявайте с храни и питиета.

Козирог

Основно място в мислите ви през тази седмица ще заемат въпросите, свързани с финанси. Каквито и проекти да си вършиме, в последна сметка ще се постанова да ги преценявате с финансовите си благоприятни условия и установявайки, че не разполагате с задоволително пари, е доста евентуално да решите, че не ви се поставят занимания. Проявете спестовност, само че не се отхвърляйте от фантазиите си, животът е цветен.

Докато излезете в отпуск или тръгнете на странствуване ще се случи какво ли не. Въздържайте се от разногласия с шефа. Те напълно няма да оказват помощ за повишение на приходите ви. Наблюдавайте деликатно какво се случва към вас. Ще имате действителна опция за изява и с цел да се възползвате, ще би трябвало да реагирате стремително.

Водолей

Емоционалното ви положение е несигурно, прибързани сте, скептични и в положение да се изнервите от дреболии. Като начало намалете контактите, с цел да стабилизирате настроението си. Ще се справите с професионалните задания, само че не е желателно непрестанно да спорите и машинално да отричате всяка споделена концепция.

Повече слушайте, повече наблюдавайте и по-малко обсъждайте желанията си. Ще постигнете задачите си, в случай че не навлизате в непозната територия и не се противопоставяте на ничии ползи. Близките няма да ви се опълчват, в случай че не ги контролирате непрестанно и ги оставите да се оправят независимо.

Риби

Отстоявайте правата си. Ако непрестанно сте компактно ангажирани на работното място и постоянно се постанова да оставате в допълнение, помислете не е ли извънредно време да повдигнете въпрос за смяна на изискванията: заплата, отпуск, улеснения, бонуси. Действайте уверено, само че внимателно. Избирайте подобаващия миг. Ще получите утвърждение, в случай че не сте настъпателни.

В персонален проект интервалът ще е прелестен. Отделяйте повече време за обичания човек, не се застоявайте вкъщи. Организирайте си развлечения без непознато наличие, обсъждайте проблемите, говорете намерено за възприятията си и за вероятностите. Ще постигнете повече от това, на което сте се надявали. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР