Очакваната и отдавна исканата възможност за смяна на потребителското име

...
Очакваната и отдавна исканата възможност за смяна на потребителското име
Коментари Харесай

Скоро най-сетне ще може да смените вашия PSN прякор

Очакваната и от дълго време желаната опция за промяна на потребителското име в PlayStation Network може да бъде напълно близо, настояват последните клюки.
Няколко студия, които вършат мултиплейър игри, към този момент потвърдиха, че се приготвят функционалността да пристигна „скоро“. Три обособени разработчика разкриха, че към този момент вършат промени по софтуера си, тъй че да отразява новата опция, която Sony ще даде.

Друг източник пък демонстрира фотография на документ за вътрешно прилагане на колоса, която демонстрира профил в PlayStation Network с опцията Edit Username. Въпросният документ е справочник за това по какъв начин да промените името си в онлайн платформата.

PlayStation Network започва преди цели 12 години и евентуално мнозина към този момент нямат самообладание да сменят името, което са избрали през далечната 2006 година (или 2007 година, в случай че сте в Европа). За разлика от Sony, Microsoft разрешава на Xbox Live потребителите да вършат това, въпреки и против дребна такса.

За момента нямаме точна дата по кое време може да стане налична новата функционалност, само че евентуално въпреки всичко е належащо още малко време, с цел да станат поправките в по-старите мултиплейър заглавия. Sony също не разяснява публично, само че компанията надали ще разгласи нещо преди да е подготвена с трансформацията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР