Очакваме ви днес, в 18,30 часа! Европейската комисия отложи огласяването

...
Очакваме ви днес, в 18,30 часа! Европейската комисия отложи огласяването
Коментари Харесай

”Правосъдие за всеки” с акция пред Съдебната палата

Очакваме ви през днешния ден, в 18,30 часа! Европейската комисия отсрочи разгласяването на първите отчети по новия механизъм за върховенството на правото. То не влиза в дневния ред на днешното съвещание, само че се чака да стане до края на месеца, както разгласи по-рано ръководителят та Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, прецизираха от ”Правосъдие за всеки ” във Фейсук. Оттам допълват:
Това не анулира дневния ред на днешното ни събитие пред Съдебната палата в София, даже в противен случай, дава ни опция за спомагателна аргументация. Днес ще обсъдим по какъв начин да стигнем до правораздаване без Каскет!
Каним всички цивилен организации, изявени общественици и същински опозиционни партии да поддържат този митинг и да заявят ясно позицията си за радикална промяна в прокуратурата и унищожаване на политическата квота във Висш съдебен съвет.
Трибуната ни е отворена за всички, които имат какво да кажат, само че и които не оспорват цивилизационния избор на България като част от обединена Европа и като правова демократична страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР