Очакваме с голямо нетърпение да видим какво ни е подготвил

...
Очакваме с голямо нетърпение да видим какво ни е подготвил
Коментари Харесай

Рами Малек, Bond 25 и какви условия е поставил актьора, за да участва във филма за Джеймс Бонд

Очакваме с огромно неспокойствие да забележим какво ни е подготвил Bond 25. Можем да сведем аргументите до две. Едната, несъмнено, е, че сме почитатели на Агент 007. Другата е, че харесваме Кари Фукунага, който беше нагърбен със задачата да режисира кино лентата.

Работата по Bond 25 обаче досега търпи доста пречки, само че се надяваме, че всичко ще бъде наред, тъй като премиерата на кино лентата е планувана за месец април 2020 година

Вече получихме малко видео, което ни демонстрира Джеймс Бонд (Даниел Крейг) в Ямайка, както и някои от другите герои. Не видяхме обаче този на Рами Малек, който се обрисува да бъде главният изверг.

Сигурни сме, че това ще се случи напълно скоро. От Daily Mirror разбираме, че артистът е имал условия, които е желал да бъдат спазени, с цел да взе участие във кино лентата.

Носителят на Оскар е държал героят му да не бъде набожен фундаменталист, нито да приказва арабски. Рами Малек, който има египетски корени, е приказвал персонално с Кари Фукунага, с цел да се убеди, че персонажът, който ще изиграе, няма да има терористични възгледи, учредени на религията.

Той още веднъж ще бъде терорист, само че по-различен. Според артиста сюжетът на Bond 25 е написан извънредно мъдро, тъй като счита, че ще даде на хората тъкмо това, което търсят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР