Очаквам служебният кабинет да организира изборите по най-подходящия начин. Това

...
Очаквам служебният кабинет да организира изборите по най-подходящия начин. Това
Коментари Харесай

Депутатите напуснаха НС без сериозни очаквания от кабинета Донев 2

Очаквам служебният кабинет да провежда изборите по най-подходящия метод. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Тома Биков. Той чака още от държавното управление на Гълъб Донев да не взе участие в предизборната акция, да работи за България след 2 месеца да има постоянно държавно управление и да се тръгне в посока стабилизация на страната. Оценката му е, че в някои сфери министрите се оправят добре, а в други относително неприятно. За  депутатът изрази удовлетворение, че оценката на президента за министъра на културата съвпадала с тази на ГЕРБ.

Българска социалистическа партия не чака нищо ново от служебния кабинет. В обществената политика то не се е справило, сподели депутатът от Българска социалистическа партия и някогашен обществен министър Георги Гьоков. Той нямал сърце да даде висока оценка на ръководството.

Социалистът чака положително показване за алените на изборите. В този парламент Българска социалистическа партия била най-диалогичната партия. Сега чака по-висок резултат на вота през април.
 За Нинова страната е пред бездна и може да падне в нея
За Нинова страната е пред бездна и може да падне в нея

Стига с тези разграничителни линии, прикани водачът на Българска социалистическа партия

В коридорите на Народно събрание депутатът от " Български напредък " Виолета Комитова също разяснява новия длъжностен кабинет. Това държавно управление ще продължи това, което видяхме до момента, счита националният представител. Министрите, по думите й, работят в доста напрегната конюнктура. Не им е елементарно, счита още тя. Има още доста неща, които да свършат, акцентира Комитова.

Депутатът има вяра, че БВ ще влязат и в идващия парламент. Надява се да я поканят и в листата за идващите избори. Тя желае групировката на Стефан Янев да продължи стила си на работа, а точно да се води разговор.
 Янев изплашен да не види страната на легло в реанимация
Янев изплашен да не види страната на легло в реанимация

Разочарован и неразбираем си потегля от Народното събрание Стефан Янев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР