Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted

...
Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted
Коментари Харесай

Нейтън Филиън участва в кратък филм Uncharted, направен от ентусиасти

Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted благодарение на безчет шефове и сценаристи. След това чакахме Шон Леви да направи предистория на играта с артиста Том Холанд.
Но посред цялото очакване наподобява Нейтън Филиън, определен собственоръчно от почитателите като идеалния артист за Uncharted филм, е взел нещата в свои ръце. Той взе участие в най-новия къс филм на Алън Ънгар като основния воин Нейтън Дрейк. Видеото е оповестено в YouTube и въпреки да е единствено 15 минути дълго, това е най-близкото до Uncharted, което ще видите. Филиън несъмнено изпъква с каризмата си. Освен него можете да видите и блестящи осъществявания от страна на поддържащите функции – Съли (Стивън Ланг) и Елена (Марсеа Монро). Филмът строго се придържа към истинската игра, само обаче неприятните умират след първия патрон. В описанието на кино лентата Ънгар категорично декларира, че го е изработил без помощта на Sony или Naughty Dog. Това е единствено план на запалянковци.

Създателят разяснява в Instagram: „Исках да направя нещо такова още откогато първата Uncharted излезе през 2007-ма година„. Канадския режисьор и сценарист специализира в екшън филми и към този момент може да се похвали с две заглавия – Gridlocked и Tapped Out. Самият Нейтън Филиън показа:



„Това не е просто нещо, което желаех да направя. Нещо повече – желаех да видя подобен филм до дълго време. Ако сте си увивали забрадка към главата, конфигурирали сте Федора и надали не сте си изкарали окото с изработен от вас бич, то това е за вас! Благодаря ти, Алън Ънгар, за сбъдването на това малко желание„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР