Очаква се разтоварването на азотния тор от заседналия кораб Вера

...
Очаква се разтоварването на азотния тор от заседналия кораб Вера
Коментари Харесай

Разтоварват азотния тор от "Вера Су"

Очаква се разтоварването на азотния тор от заседналия транспортен съд " Вера Су " да стартира през днешния ден. Към този миг метеорологичните условия в региона на местността „ Яйлата “ не са удобни. В предната част на товарното помещение на кораба товарът е блудкав. Той би трябвало да бъде източен на баржите, обезпечени от Европейската организация по морска сигурност.

Същинската акция по разтоварването на карбамида към момента не е почнала. Баржите, които нощес са или превозени до пристанището в Каварна, към момента не са стигнали до кораба. 

По думите на изпълнителния шеф на Морска администрация капитан Венцислав Иванов част от товара е воднист, а друга е към момента под формата на каша:

„ В предната част товарът е воднист мощно, в предната част е в твърдо положение релативно казано, само че е да речем в вид каша. Смятаме, че вътре има задоволително корав товар, който можем да разтоварим на баржа и да се сдаде на брега в твърдо положение “.

Очакванията са в границите на деня да има към този момент разтоварени количества. Ще бъдат направени и планове дали корабът ще има потребност от подсилване. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР